Over ons

Droomhaarden is er voor alles op het gebied van duurzame en milieuvriendelijke bio-ethanol haarden en elektrische haarden.

Bio-ethanol haard Delta 1200
Bio-ethanol wandhaard Dakota wit

het onstaan van droomhaarden

Onze historie

2020

KENNISMAKING MET BIO-ETHANOL

Vervangen van houtgestookte open haard.  – onze eerste kennismaking met de geweldige eigenschappen van een bio-ethanol haard. Tijdens een complete verbouwing van een oude karaktervolle woning uit 1914 begon de zoektocht naar een duurzaam alternatief voor de bestaande houtgestookte open haard met een verouderde schoorsteen. Een belangrijke wens was de keus voor een haard met echt vuur en warmte, die het sfeervolle karakter van de woning moest behouden. Na lang zoeken – want bio-ethanol haarden waren destijd nog minder bekend – is de woning gemoderniseerd met een milieuvriendelijke haard op bio-ethanol. De liefde voor haarden was geboren.

2021

"MAAR DAT WIL IK OOK WEL!"

Dat was één van de vele opmerkingen die wij kregen na de realisatie van een bio-ethanol haard. bij ons thuis. Daaropvolgend kwam al snel de vraag van onze vrienden en kennissen of wij dit ook bij hun konden maken. Want een bio-ethanol haard met vuur zonder rookkanaal, is toch iets bijzonders waarvan vele het bestaan nog niet eens wisten. 

Jun 2022

DE GEBOORTE VAN DROOMHAARDEN

Nu is het tijd om verder door te pakken – na het bedenken van een bijpassende naam en inschrijving in het KvK, was Droomhaarden eindelijk geboren. De blij verraste gezichten van mensen na het opleveren van een prachtig haardmeubel met duurzame haard heeft onze keuze erg makkelijk gemaakt. Onze missie daarom ook om ervoor te zorgen dat iedereen kan beschikken over een afvoerloze haard voor elk budget. Via onze webshop bieden wij daarom ook een ruim assortiment aan veilige Europese bio-ethanol haarden en elektrische haarden aan. Wellicht niet het grootste aanbod van Nederland, maar wel een prachtig bedrijf met een leuke historie!

Bouwen aan een briljante morgen

Onze missie

Droomhaarden Cultuur - What Drives Us

De missie van Droomhaarden is het voor iedereen mogelijk maken om een sfeervolle afvoerloze haard te creëren in huis, voor elk budget met een luxe en warme uitstraling Het doel is echter niet alleen het bereiken van de missie, maar ook hoe de missie is bereikt. We hebben Droomhaarden in kaart gebracht in de volgende waarden en richtlijnen, waar we elke dag naar streven:

  1. Persoonlijk contact- ook online diensten vraagt om een persoonlijke benadering met snel en vriendelijk contact
  2. Professionaliteit- wij voeren ons werk uit met professionele trots en degelijkheid
  3. Betrouwbaarheid- afspraken nakomen en doen wat je zegt zorgt voor een betrouwbare relatie

TESTIMONIALS

wat onze klanten zeggen:

5/5

Prachtige kachel besteld die snel geleverd werd. Kachel was heel goed verpakt en eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Ook qua communicatie werd ik goed op de hoogte gehouden. Er ontbraken alleen een paar schroefjes. Deze had ik binnen 2 dagen in huis. Goeie service en zeker een aanrader!

Ivo

Capelle aan den IJssel

5/5

Wij hebben een cinewall met een haard laten installeren en we zijn super blij met het eindresultaat. In het voortraject is er goed met ons meegedacht en was niks te gek. Verder wordt er duidelijk gecommuniceerd en de afspraken worden nagekomen. Echt een aanrader deze partij als je gaat voor kwaliteit en service.

Heleen

Alkmaar

5/5

Hele vriendelijke service, snel antwoord op de vragen. Ook buiten kantoortijden. Top!

Kim

Heerhugowaard

Gratis verzending in Nederland en België

Alle bestellingen boven €100

Eigen montageservice

Montage binnen één dag

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa