Over ons

Droomhaarden is er voor alles op het gebied van duurzame en milieuvriendelijke bio-ethanol haarden en elektrische haarden.

het onstaan van droomhaarden

Onze historie

2021
2021

"MAAR DAT WIL IK OOK WEL!"

Dat was één van de vele opmerkingen die wij kregen na de realisatie van een bio-ethanol haard bij ons thuis. Daaropvolgend kwam al snel de vraag van onze vrienden en kennissen of wij dit ook bij hun konden maken. Want een bio-ethanol haard met vuur zonder rookkanaal, is toch iets bijzonders waarvan vele het bestaan nog niet eens wisten. 

Wij hebben een cinewall met een haard laten installeren en we zijn super blij met het eindresultaat. In het voortraject is er goed met ons meegedacht en was niks te gek. Verder wordt er duidelijk gecommuniceerd en de afspraken worden nagekomen. Echt een aanrader deze partij als je gaat voor kwaliteit en service.
Heleen
Alkmaar
Prachtige kachel besteld die snel geleverd werd. Kachel was heel goed verpakt en eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Ook qua communicatie werd ik goed op de hoogte gehouden. Er ontbraken alleen een paar schroefjes. Deze had ik binnen 2 dagen in huis. Goeie service en zeker een aanrader!
Ivo
Capelle aan den IJssel

Onze missie

Droomhaarden Cultuur - What drives us

De missie van Droomhaarden is het voor iedereen mogelijk maken om een sfeervolle afvoerloze haard te creëren in huis, voor elk budget met een luxe en warme uitstraling

Het doel is echter niet alleen het bereiken van de missie, maar ook hoe de missie is bereikt. We hebben Droomhaarden in kaart gebracht in de volgende waarden en richtlijnen, waar we elke dag naar streven:

  1. Persoonlijk contact- ook online diensten vraagt om een persoonlijke benadering met snel en vriendelijk contact
  2. Professionaliteit- wij voeren ons werk uit met professionele trots en degelijkheid
  3. Betrouwbaarheid- afspraken nakomen en doen wat je zegt zorgt voor een betrouwbare relatie

Our incredible team are here for you

400x400 thumbnail

Nicole Williams

Company Director
"Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and outstanding service"
400x400 thumbnail

Bjorn Gunnarson

Head of Design
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends work with you."
400x400 thumbnail

Charlotte Banks

Research & Development
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."
400x400 thumbnail

Sam Gallagher

Customer Support
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."

In the press

Gratis verzending in Nederland en België

Alle bestellingen boven €100

Eigen montageservice

Montage binnen één dag

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa