Bio-ethanol Brander Insert 990

679,00

De Insert 990 bio-ethanol brander is ontworpen met het oog op inbouw tot een meubelstuk. De omhullingsring is ontworpen om de warmte van de brander te absorberen, waardoor het oppervlak niet boven de norm kan opwarmen. Daarnaast is de brander in de behuizing geplaatst om brandgevaar uit te sluiten bij het morsen van biobrandstof in de brander.

Door bovenstaande oplossingen kan het inzetstuk in meubelplaten worden gemonteerd, met uitzondering van folieplaten. Het product kan ook worden geplaatst in gebouwen van gipskartonplaten, maar ook in metselwerk of steen.

Levertijd: binnen 15 werkdagen

Brand Insert 990
Bio-ethanol Brander Insert 990 679,00

Gratis verzending in NL en BE

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Schone verbranding
Veilig afrekenen

betaalopties ideal klarna mastercard visa

Productomschrijving
De Insert 990 bio-ethanol brander is ontworpen met het oog op inbouw tot een meubelstuk. De omhullingsring is ontworpen om de warmte van de brander te absorberen, waardoor het oppervlak niet boven de norm kan opwarmen. Daarnaast is de brander in de behuizing geplaatst om brandgevaar uit te sluiten bij het morsen van biobrandstof in de brander. Door bovenstaande oplossingen kan het inzetstuk in meubelplaten worden gemonteerd, met uitzondering van folieplaten. Het product kan ook worden geplaatst in gebouwen van gipskartonplaten, maar ook in metselwerk of steen.

Insert 990 bio-ethanol brander bestellen?
De Insert 990 bio-ethanol brander is verkrijgbaar in één formaat. Bij je bestelling is het volgende inbegrepen:

– Bio-ethanol brander capaciteit ongeveer 1,2l
– Afmetingen statief: 99 x 19,4 cm
– Inbouwbrander: 84,1 x 15 cm
– Branderuitsparing: 5,4 cm
– Veiligheidsglas

Voordelen
– Besparing op je gasverbruik in huis (indien niet-gasloos) door de warmteafgifte van de haard
– Comfort door het gemakkelijk bijvullen van de bio-ethanol brander
– Sfeervol design door het minimalistische ontwerp
– Eenvoudige montage
– Geen rookkanaal nodig

Veiligheid met bio-ethanol
Zorg er altijd voor dat de haard stevig hangt of veilig is ingebouwd. Giet nooit bio-ethanol in een brandende haard. Wanneer de vlam is gedoofd, laat de haard dan minimaal 30 minuten afkoelen voordat je deze weer bijvult. Heb je professionele hulp nodig bij het inbouwen van jouw haard? Bekijk dan onze betaalbare ombouwen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Natuurlijke warmte
Het gebruik van bio-ethanol haarden verhoogt de temperatuur tot enkele graden celcius, afhankelijk van de hoogte van de vlam en de grootte van de ruimte. De warmte wordt door de openhaard constructie goed afgegeven aan de kamer, waardoor bio-ethanol haarden een extra bron van verwarming kan zijn. Een leuke bijkomstigheid met de huidige gasprijzen!

Extra informatie

Gebruik

Binnen

Model

Brander

Zicht

Volledig