Bio-ethanol haard hangend

Show Filters

Bio-ethanol haard hangend

Heeft u interesse in een bio-ethanol haard hangend? Dan bent u niet de enige! Hangende bio-ethanol haarden zijn sinds het laatste jaar enorm toegenomen in populairiteit. Dit komt door de simpele installatie en strakke designs die beschikbaar zijn. Droomhaarden heeft meer dan 50 verschillende type hangende haarden in het assortiment. Hierdoor zit er altijd een geschikt model voor u bij.

Bent u op zoek naar een wandhaard? Meer dan de helft van ons aanbod bestaat uit hangende bio-ethanol haarden voor aan de muur. Deze installeert u net zo gemakkelijk als een schilderij aan de muur. De meest verkochte modellen zijn de rechthoekige in het zwart gepoedercoat. Door de flexibele ophanging zijn fabrikanten en designers vrijwel onbeperkt in het ontwerp, vormen en kleuren. Ook verschuift de trend van RVS bio-ethanol branders naar de luxere en beter passende zwarte brander.

Bovendien zien wij een toename in het aantal geïnteresseerde in hangende bio-ethanol haarden voor aan het plafond. Ook wel plafondhaarden genoemd. Een goed en herkenbaar voorbeeld van een unieke hangende bio-ethanol haard voor aan het plafond, is de Aeris van Cocoon Fires. Deze is ontworpen door de innovatieve en gevierde designer Federico Otero. De plafondhaarden van Cocoon Fires hebben een eigentijds design dat uniek is gemaakt. Naast dat het een zeer stijlvol decoratie object is door het zuivere ontwerp, voegt deze hangende bio-ethanol haard echt sfeer toe aan uw ruimte.

Bio-ethanol haard hangend monteren

Over het algemeen zijn de meesten wanden en plafonds prima geschikt om een bio-ethanol haard aan op te hangen. De meeste haarden hebben een gewicht < 20 kg en worden gemonteerd met standaard bijgeleverde ophangbeugels of -systemen. Voordat u een bio-ethanol haard hangend gaat kopen raden wij wel altijd aan om te kijken of uw wand of plafond geschikt is. Let daarbij vooral op of het draagvermogen van de muur voldoende is voor het gewicht van de haard. Steensmuren, kalkzandsteen muren of wanden van cellenbeton zijn goed geschikt. Gebruik bij gipswanden altijd hollewand pluggen van goede kwaliteit zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De montage van een hangende bio-ethanol haard is een prima doe-het-zelf klus die u kunt uitvoeren zonder professionele hulp. Vaak is het slechts een kwestie van het ophangsysteem waterpas monteren aan de muur, waarna u de haard aan het systeem ophangt.