Bio-ethanol hoekhaard. Een blik uit onze collectie

De bio-ethanol hoekhaard, een moderne en veelzijdige haard, geschikt voor bijna elk hedendaags interieur. Bent u op zoek naar een nieuwe haard, maar vraagt u zich af welk type geschikt is voor uw interieur? In dit artikelen nemen wij u graag mee met onze suggesties en een rijke galerij aan inspirerend fotomateriaal.

Een bio-ethanol hoekhaard is uitermate geschikt in open en halfopen interieurs. U plaatst de haard eenvoudig op de kruising van twee kamers, waardoor u bijvoorbeeld de woon- en eetkamer of woonkamer en keuken gemakkelijk van elkaar scheidt. Het vuurzicht bij een bio-ethanol hoekhaard is zichtbaar vanaf twee kanten. Dit zorgt voor een ideale manier om een gezellige sfeer in huis te creëren. Zo kunt u genieten van het vuurspel tijdens het dineren of als extra sfeer tijdens het ontspannen. In ons assortiment vindt u een grote variatie in afmetingen. Hierdoor is voor elke ruimte een geschikte hoekhaard te vinden die zelfs in kleine woonkamers toepasbaar zijn.

Heeft u een relatief kleine woonkamer? Dan raden wij aan om voor een bio-ethanol hoekhaard te kiezen. Deze kunt u overal in huis plaatsen en het veelal compacte en strakke ontwerp zorgt ervoor dat de ethanol haard niet te veel ruimte in beslag neemt. Naast het compacte design, is het grootste voordeel van een bio-ethanol hoekhaard het knusse gevoel door echt vuur, zonder dat daar een rookkanaal voor nodig is. Ook bespaart u hierdoor enorm op bijkomende installatiekosten. Voor de gemiddelde doe-het-zelfer is het inbouwen van een hoekhaard een goede klus om uit te voeren.

Bio-ethanol hoekhaard opstelling met  Infire INSIDE L800
Inrichting van een woonkamer met een bio-ethanol hoekhaard ingebouwd in de muur.

Voor welke interieurstijlen is een bio-ethanol hoekhaard geschikt?

Bio-ethanol hoekhaarden zijn geschikt voor elke interieurstijl, maar vooral voor minimalistische, moderne of industriële opstellingen. Door de diverse afmetingen, verschillende aanvullende opties zoals een glasplaat van veiligheidsglas en decoratieve elementen, zijn ze perfect om in te bouwen in de hoek. Bekijk eenvoudig de opties in ons assortiment van bio-ethanol hoekhaarden.

Zorg er bij het inbouwen altijd voor dat u een stevige basis gebruikt. Bio-ethanol is een licht ontvlambare vloeistof die vraagt om een brander die waterpas staat. Ook is het belangrijk om gebruik te maken van brandwerend materiaal waarmee u de bio-ethanol hoekhaard volledig inpakt. In sommige gevallen wordt nog extra gebruik gemaakt van een brandwerend isolatiemateriaal van bijvoorbeeld Rockwool.

Heeft u extra hulp nodig bij het maken van een haardmeubel voor uw inbouwhaard? Bij Droomhaarden helpen wij u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw haardmeubel ontwerp.

Hoek biohaard in een moderne woonkamer - Simple Fire HOEK 900L model
Een moderne opstelling met een bio-ethanol hoekhaard

Geef een reactie
Gratis verzending in NL en BE

Alle bestellingen boven €100

Vragen? We helpen graag!

info@droomhaarden.nl

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa