Bio-ethanol wandhaard

Bio-ethanol wandhaard: eenvoudige montage!

Kan ik een bio-ethanol wandhaard op elke soort muur monteren? Dit is een vraag die wij regelmatig van verschillende consumenten krijgen. Heel begrijpelijk. Want voordat u een haard koopt is het natuurlijk fijn om te weten of deze geschikt is voor uw woning. In dit artikel nemen wij u graag mee over de geweldige eigenschappen van een wandhaard.

Hoe eenvoudig is de montage van een bio-ethanol wandhaard?

Een bio-ethanol wandhaard komt eigenlijk in twee verschillende varianten. De hangende haard en de ingebouwde haard. In dit artikel gaan wij dieper in op de hangende variant. Het monteren van een wandhaard is voor bijna iedereen weggelegd en is in de meeste gevallen zo gebeurd. Bij het merendeel van de merken is goed nagedacht over een eenvoudige montage voor u als consument. Wij zeggen wel eens dat het net zo gemakkelijk is als het ophangen van een schilderij aan de muur. Het komt veelal neer op het boren van twee gaten, vastmaken van de handgrepen en vervolgens hangt u de bio-ethanol wandhaard op aan de bevestigde grepen.

In enkele gevallen wordt aangeraden om de muur te isoleren wanneer deze niet hittebestendig is. Dit is over het algemeen een klus die u zelf kunt uitvoeren. Maak gebruik van steenwol isolatie. Eén van de grote voordelen van steenwol isolatie is de hoge brandwerendheid. Met een ontbrandingstemperatuur van circa 1100 °C is steenwol hittebestendig te noemen. Deze temperatuur gaat uw bio-ethanol wandhaard in ieder geval niet halen.

Benieuwd of een haard ook iets is voor uw huis? Bekijk ons aanbod aan bio-ethanol wandhaarden en betaal achteraf met Klarna Achteraf Betalen.

Geef een reactie
Gratis verzending in NL en BE

Alle bestellingen boven €100

Vragen? We helpen graag!

info@droomhaarden.nl

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa