Your Cart

Email: info@droomhaarden.nl

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €100

Webwinkel Keurmerk
Tuinhaarden

Uitgelicht: Kratki bio-ethanol haarden

Kratki is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van bio ethanol haarden. Het bedrijf werd opgericht in 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van bio-ethanol haarden in Europa. In dit artikel gaan we in op de geschiedenis van Kratki, het productaanbod van het bedrijf en de impact die het merk heeft gehad op de bio-ethanol haarden industrie.

Geschiedenis van Kratki

Kratki werd in 1990 opgericht door een groep ingenieurs en ontwerpers die het potentieel zagen van bio-ethanol haarden als een schoon en duurzaam alternatief voor traditionele hout- of gashaarden. Het bedrijf begon met de productie van kleinschalige bio-ethanol haarden voor residentieel gebruik en breidde zich snel uit met een reeks commerciële en industriële producten.

In de vroege jaren 2000 begon Kratki zijn producten naar andere Europese landen te exporteren en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van bio-ethanol haarden in de regio. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toewijding aan kwaliteit, waardoor het een gerespecteerd merk in de branche is geworden.

Productaanbod

Kratki biedt een breed scala aan bio-ethanol haarden, waaronder vrijstaande, wandgemonteerde en inbouwmodellen. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan accessoires, zoals brandstof, snuffers en lekbakken. Kratki-haarden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in elke kamer van het huis.

Naast haarden produceert Kratki ook bio-ethanol branders, die kunnen worden gebruikt om bestaande haarden achteraf aan te passen of om op maat gemaakte ontwerpen te creëren. De bio-ethanol branders van het bedrijf staan bekend om hun hoge efficiëntie en lage emissies, waardoor ze een populaire keuze zijn voor commerciële en industriële toepassingen.

Impact op de industrie

Kratki heeft een grote invloed gehad op de haarden industrie. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en innovatie heeft ertoe bijgedragen dat bio-ethanol haarden een levensvatbaar en duurzaam alternatief zijn voor traditionele hout- of gashaarden. Het succes van Kratki bij het exporteren van zijn producten naar andere Europese landen heeft ook bijgedragen aan de bewustwording van haarden en hun voordelen in de regio.

Bovendien maken Kratki’s brede productaanbod en zijn inzet voor klanttevredenheid het een leider in zijn markt. De toewijding van het bedrijf om hoogwaardige, veilige en innovatieve producten aan zijn klanten te leveren, heeft ertoe bijgedragen dat het een vertrouwd en gerespecteerd merk is geworden.

Kenmerken van Kratki bio-ethanol haarden

Kratki bio-ethanol haarden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in elke kamer van het huis. Ze zijn ook eenvoudig te installeren, omdat ze geen schoorsteen of ventilatiesysteem nodig hebben. De haarden worden bediend door simpelweg bio-ethanolbrandstof in de brander te gieten en aan te steken.

Kratki bio-ethanol haarden zijn ook uitgerust met veiligheidsvoorzieningen, zoals een vlamdover, die voorkomt dat de vlam zich buiten de brander verspreidt, en een lekbak, die gemorste brandstof opvangt. Daarnaast worden de haarden geleverd met een dooftool, waarmee je de vlam gemakkelijk dooft als je klaar bent met het gebruik van de haard.

Voordelen van Kratki bio-ethanol haarden

Het belangrijkste voordeel van Kratki bio-ethanol haarden is dat ze een schoon en milieuvriendelijk alternatief zijn voor traditionele hout- of gashaarden. Bio-ethanolbrandstof is gemaakt van gefermenteerd plantaardig materiaal en produceert minimale emissies, waardoor het een veilige en duurzame brandstofbron is. Bovendien hebben Kratki bio-ethanol haarden geen schoorsteen of ventilatiesysteem nodig, waardoor ze een geweldige optie zijn voor huizen zonder deze functies. Ze produceren ook geen as of roet, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken zijn.

Behalve dat het een schone en milieuvriendelijke brandstofbron is, heeft bio-ethanol brandstof verschillende andere voordelen. Het is gemakkelijk te gebruiken, omdat het geen speciale opslag of hantering vereist. Bio-ethanol is ook direct verkrijgbaar bij Droomhaarden.

Kortom, Kratki bio-ethanol haarden zijn een schoon en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele hout- of gashaarden. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen en zijn uitgerust met veiligheidsfuncties om een veilig gebruik te garanderen. Bovendien is bio-ethanol brandstof een duurzame en efficiënte brandstofbron, met minimale uitstoot en gemakkelijk te gebruiken en op te slaan. Kratki bio-ethanol haarden zijn een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een schone, efficiënte en stijlvolle manier om hun huis te verwarmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

Alle bestellingen boven €100

Eigen montageservice

Montage binnen één dag

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa

Hulp nodig?