Bio-ethanol kachel

Show Filters

Bio-ethanol kachel

U zoekt een bio-ethanol kachel met een traditioneel design in een modern jasje? Droomhaarden levert bio-ethanol kachels van hoge kwaliteit in veelal zwart metaal. Deze kachels worden vaak afgewerkt met een zwarte poedercoating voor een strakke uitstraling. Ook is de populairiteit van deze modellen erg toegenomen. Dit is ook bij de producenten niet ongemerkt gebleven. Bij Droomhaarden heeft u daarom de keuze uit diverse modellen, soorten en maten.

Bio-ethanol kachels zijn vaak volledig afsluitbaar. Hierdoor zijn bio-ethanol kachels extra veilig voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Alternatieve modellen zoals de inbouwhaarden zijn vaak uitgerust met een niet-volledige glasplaat. U plaatst de kachel vrijstaand in de ruimte of in sommige gevallen vast aan de muur.

Bent u op zoek naar luxe en geïnteresseerd in de nieuwe high-tech ontwikkelingen? Bio-ethanol kachels met een automatische brander van producent Planika zijn producten uit het hoogste segment. U steek de bio-ethanol kachel met behulp van een afstandsbediening aan en bepaalt de vlamhoogte voor het gewenste resultaat.

Bio-ethanol kachel modellen

In onze webshop heeft u de keuze uit diverse modellen. Deze komen voornamelijk in een rond of rechthoekig design. Bent u op zoek naar een kachel met de look van een houtkachel, maar zonder schoorsteen? Dan sluiten de rechthoekige modellen als de Jackson en Boston goed aan bij uw wensen. Beide verkrijgbaar in een zwart gepoedercoate afwerking. Deze modellen horen ook bij het standaard assortiment en zijn daardoor snel leverbaar.

Houdt u niet zo van een rechthoek vorm en sluit rond meer aan bij uw voorkeuren? Dan zijn de ronde modellen als de Richmond en Montogomery zeer geschikt. De meeste ronde modellen zijn volledig afsluitbaar. Ook is er vaak een uitsparing voor de opslag van bijvoorbeeld houtblokken. Voor een meer traditioneel houtgestookt design met opslagmogelijkheden is de Cheyenne een veel verkocht model.

Koop in onze webshop uw bio-ethanol kachel om zeker te zijn van een gratis en snelle bezoring. Zie naast onze kachels ook onze vloerhaarden en tafelhaarden die u ook vrij in de ruimte kunt plaatsen.

Bio-ethanol kachel bestellen

Bestel de meest prachtige bio-ethanol kachels bij Droomhaarden. U profiteert altijd van extra voordelen als een zeer scherpe prijs, gratis levering en snel contact. Zijn bio-ethanol kachels niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan alle vrijstaande haarden. Vergeet niet onze bio-ethanol brandstof mee te bestellen!

Wist u dat bio-ethanol kachels het meest verkochte model van 2024 is? Kies voor gemak met een haard zonder aanvullende montage. Zo bespaart u tijd en geld op extra installatie.