Bio-ethanol Tuinhaard Universe

549,00

De bio-ethanol Universe haard is een echte eyecatcher voor in de tuin. Deze trendy vuurschaal is een goed alternatief voor de houtgestookte vuurschalen, maar dan zonder de nadelen van stinkende kleren.

De bio-ethanol Universe is verkrijgbaar in een witte en zwarte kleur en wordt gestookt met een milieuvriendelijke brandstof. Het vuurzicht is goed vanuit alle hoeken zichtbaar. Vanwege het gepoedercoate stalen frame staat veiligheid voorop.

Levertijd: binnen 15 werkdagen

Gratis verzending in NL en BE

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Schone verbranding
Veilig afrekenen

betaalopties ideal klarna mastercard visa

Productomschrijving
De bio-ethanol Universe haard is een echte eyecatcher voor in de tuin. Deze trendy vuurschaal is een goed alternatief voor de houtgestookte vuurschalen, maar dan zonder de nadelen van stinkende kleren. De bio-ethanol Universe is verkrijgbaar in een witte en zwarte kleur en wordt gestookt met een milieuvriendelijke brandstof. Het vuurzicht is goed vanuit alle hoeken zichtbaar. Vanwege het gepoedercoate stalen frame staat veiligheid voorop.

Universe bio-ethanol haard bestellen?
De Universe collectie is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Bij je bestelling is het volgende inbegrepen:

– Metalen frame
– Decoratieve stenen
– Bio-ethanol brander 1l
– Hoogte 15 cm
– Diameter 60 cm

Voordelen
– Besparing op je gasverbruik in huis (indien niet-gasloos) door de warmteafgifte van de haard
– Comfort door het gemakkelijk bijvullen van de bio-ethanol brander
– Sfeervol design door het minimalistische ontwerp

Veiligheid met bio-ethanol
Zorg er altijd voor dat de haard stevig hangt of veilig is ingebouwd. Giet nooit bio-ethanol in een brandende haard. Wanneer de vlam is gedoofd, laat de haard dan minimaal 30 minuten afkoelen voordat je deze weer bijvult. Heb je professionele hulp nodig bij het inbouwen van jouw haard? Bekijk dan onze betaalbare ombouwen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Natuurlijke warmte
Het gebruik van bio-ethanol haarden verhoogt de temperatuur tot enkele graden celcius, afhankelijk van de hoogte van de vlam en de grootte van de ruimte. De warmte wordt door de openhaard constructie goed afgegeven aan de kamer, waardoor bio-ethanol haarden een extra bron van verwarming kan zijn. Een leuke bijkomstigheid met de huidige gasprijzen!

Productspecificaties

Afmetingen 60 × 60 × 15 cm
Gebruik: Geen selectie

Binnen, Buiten

Model: Geen selectie

Vrijstaand

Zicht: Geen selectie

Volledig

Kleur: Geen selectie

Wit, Zwart