Aanbieding!

Duurzame Bio-ethanol vloeistof 24L

Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €77,00.

-13%

Duurzame bio-ethanol brandstof >96% geschikt voor bio-ethanol haarden. Verpakt in handige losse flessen van 1 liter met schenktuit. Minimale afname 12 liter.

Levertijd: binnen 1-3 werkdagen

Uitverkocht

Gratis verzending in NL en BE

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Schone verbranding
Veilig afrekenen

betaalopties ideal klarna mastercard visa

Productomschrijving

Bio-ethanol is een duurzame vloeistof geproduceerd met behulp van de nieuwste technologie, waardoor het voor minimaal 96% is gedehydrateerd. Het product is bedoeld voor gebruik in alle soorten bio-ethanol haarden. De hoogwaardige bio-ethanol wordt geproduceerd op basis van hernieuwbare grondstoffen en draagt daardoor bij aan een duurzaam milieu. De bio-ethanol van Droomhaarden brandt vrijwel geurloos en stoot geen rook of schadelijke stoffen uit boven de toegestane normwaarden, maar zal vanwege het prachtige vlammenspel charme toevoegen aan elke kamer.

Bij de verbranding van de bio-ethanol vloeistof komt waterdamp en kooldioxide in hoeveelheden vrij die vergelijkbaar is met de lucht die door mensen wordt uitgeademd. Ondanks de terughoudendheid bij sommige consumenten is de verbranding dus volkomen veilig voor de gezondheid.

Een liter bio-ethanol brandt gemiddeld genomen circa 2 – 5 uur, afhankelijk van de grootte van de vlam. Het is een efficiënte en relatief goedkope energiebron. Na slechts enkele minuten is al een merkbare stijging van de kamertemperatuur voelbaar. Een bijkomend voordeel van de biobrandstof is dat er geen roet of as ontstaat, zoals bij de rook in traditionele haarden.

Voor de verbranding van biobrandstof zijn geen speciale haarden nodig. Het heeft alleen – zoals bij andere apparaten met open vuur – een eventuele constante toevoer van lucht nodig. De bio-ethanol haard kan ook worden gebruikt voor aromatherapie.

Wat is de minimale afname bio-ethanol?

De minimale afname is 12 liter. De flessen zijn per liter verpakt in een doos van 12 stuks of meer.

Wat is de maximale afname bio-ethanol?

Via onze webshop is het mogelijk om te kiezen voor een verpakking van 120 stuks. Op dit moment geldt er nog geen limiet voor het aantal dozen per bestelling.