Elektrische wandhaard Glow Fire Neptun Zwart 84 cm

Hoe werkt een elektrische haard?

Het gebruik van een elektrische haard is relatief eenvoudig en ongecompliceerd. Hier zijn een paar stappen om u door het proces te helpen:

  • Zorg er eerst voor dat de elektrische haard is aangesloten op een goed geaard stopcontact. Als de haard bedraad is, zorg er dan voor dat de stroomonderbreker is ingeschakeld.
  • Zet vervolgens de elektrische haard aan door op de daarvoor bestemde knop of schakelaar te drukken. Veel modellen hebben een afstandsbediening, waarmee je de haard op afstand kunt bedienen.
  • Pas de temperatuur aan: De meeste elektrische haarden worden geleverd met een thermostaat of temperatuurregelaar, waarmee je de gewenste temperatuur voor de ruimte kunt instellen. Dit kan door middel van de knoppen of draaiknoppen op de elektrische haard of door gebruik te maken van de afstandsbediening.
  • Pas het vlameffect aan: Elektrische haarden worden vaak geleverd met verschillende vlameffecten die naar wens kunnen worden aangepast. Deze effecten zijn meestal aan te passen met behulp van de knoppen of draaiknoppen op de elektrische haard of met behulp van de afstandsbediening.
  • Als je eenmaal de temperatuur en het vlameffect naar wens hebt ingesteld, geniet je van de warmte en sfeer van de elektrische haard.
  • Wanneer u klaar bent met het gebruik van de elektrische haard, zorg er dan voor dat u deze uitschakelt en de stekker uit het stopcontact haalt (of schakel de stroomonderbreker uit).

Het is vermeldenswaard dat elektrische haarden bedoeld zijn als aanvullende verwarmingsbron, een primaire warmtebron voor een kamer, raadpleeg de handleiding voor specifieke instructies en veiligheidsmaatregelen voor uw model en ook met betrekking tot reiniging, onderhoud en gebruik.

Als algemene richtlijn geldt dat elektrische haarden relatief eenvoudig te gebruiken en te onderhouden zijn. Door bovenstaande stappen te volgen en de handleiding te raadplegen, geniet u met gemak van de warmte en sfeer van uw elektrische haard.

Geef een reactie
Gratis verzending in NL en BE

Alle bestellingen boven €100

Vragen? We helpen graag!

info@droomhaarden.nl

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa