Welke haard heeft geen schoorsteen nodig

Welke haard heeft geen schoorsteen nodig?

Er zijn verschillende soorten haarden die geen schoorsteen nodig hebben. Deze omvatten:

Elektrische haarden

Elektrische haarden: Deze haarden gebruiken elektriciteit om warmte op te wekken en het uiterlijk van een vlam te produceren. Ze produceren geen rook of bijproducten van verbranding, dus ze hebben geen schoorsteen nodig. Ze zijn ook relatief eenvoudig te installeren en kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt.

Bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden: Deze haarden gebruiken bio-ethanol als brandstofbron, een schoon brandende vloeistof gemaakt van plantaardig materiaal. Ze produceren geen rook of as, dus ze hebben geen schoorsteen nodig. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt.

Gelhaarden

Haarden op gelbrandstof: deze haarden gebruiken gelbrandstof als brandstofbron, een schoon brandende gel die in een jerrycan wordt geplaatst. Ze produceren geen rook of as, dus ze hebben geen schoorsteen nodig. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt.

Wandhaarden: Deze haarden worden direct aan de muur gemonteerd en hebben geen schoorsteen nodig. Ze kunnen elektriciteit, gas, bio-ethanol of gel-brandstof gebruiken als brandstofbron en zijn eenvoudig te installeren.

Deze haarden zijn stuk voor stuk geweldige opties voor diegenen die de sfeer van een traditionele open haard willen zonder dat er een schoorsteen nodig is. Het is echter belangrijk op te merken dat hoewel dit soort open haarden geen schoorsteen nodig hebben, ze toch een goede ventilatie nodig hebben om een veilige en efficiënte werking te garanderen.

Geef een reactie
Gratis verzending in NL en BE

Alle bestellingen boven €100

Vragen? We helpen graag!

info@droomhaarden.nl

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa