Haardmeubel op tv kast

Geef uw tv hoek extra sfeer en warmte met onze haardmeubels voor op uw bestaande tv-meubel. Verkrijgbaar met een ruim haarden aanbod en strak in design.

transparant in prijs - luxe in design

Haardmeubels op tv kast

Heeft u ook moeite om extra sfeer toe te voegen in uw tv-hoek? Dan bent u niet de enige! Veel huishoudens vinden het lastig om de gezelligheid van vroeger terug in huis te halen. Waar houtgestookte openhaarden steeds meer weerstand ondervinden, heeft u bij Droomhaarden de optie om een prachtig haardmeubel te laten realiseren met een milieuvriendelijke en duurzame haard. Beschikbaar voor elk budget en eenvoudig te combineren met uw bestaande tv meubel. Al onze ontwerpen kunt u verder personaliseren naar eigen wens.

Kies nu uw model!

Inclusief haard vanaf € 1.649

Bio-ethanol of elektrische haard

Diverse afwerkingsmogelijkheden

Geplaatst binnen één dag

Snel en gemakkelijk contact

Maatwerk project?

Staat uw haardproject niet tussen onze eigen ontwerpen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Geen probleem. Wij helpen u graag verder. Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een scherp prijsvoorstel.

een blik uit één van de afwerkingsmogelijkheden

Niets is onmogelijk

Onze werkwijze

Persoonlijk & snel Contact - Creatief in design

Persoonlijk contact is de sleutel in een leuke en professionele samenwerking. Elk haardproject verdient aandacht van ontwerp tot realisatie.

3D impressie

Breng uw idee tot leven met een op maat gemaakt plan

Eigen montageservice

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan

Ruim haarden assortiment

Compleet product en één aanspreekpunt

Professioneel advies

Wij geven u graag advies over elk design en ontwerp

Netjes en schoon

Al het puin en verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee

Transparant in prijs

Geen kleine lettertjes en duidelijke prijzen

Een blik uit onze projecten

Veelgestelde vragen

Haardombouwen

Door gebruik te maken van onze professionele kennis en ervaring in het ontwerpen en designen van haardmeubels, zijn wij goed in staat om risico’s zoveel mogelijk te verlagen. Hierdoor kunnen wij van te voren scherp inkopen op de benodige bouwmaterialen. En daar profiteert u als klant uiteraard ook van! 

Ook zijn onze producten goed omschreven inclusief de extra opties. Zo verloopt het proces van offerteaanvraag tot uitvoering sneller en is onze montage snel in te plannen. Zonder dat dit ten koste gaat van de luxe uitstraling en kwaliteit van uw haardombouw.

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring in het ontwerpen zijn wij beter in staat om risico’s zoveel mogelijk te verlagen. Zo kunnen we van te voren goed de benodigde materialen inschatten, verloopt het proces van offerte tot uitvoering sneller en is de montage beter in te plannen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de haardombouw. 

Ja! Al onze ontwerpen worden volledig op maat gemaakt naar uw wensen en keuzes. U ontvangt altijd een 3D ontwerp zodat de opstelling van uw inbouwhaard met haardmeubel goed zichtbaar is in de ruimte. Dit geldt ook voor onze eigen ontwerpen, waarbij eventueel additionele kosten worden gerekend indien de maatvoering sterk afwijkt van de gebruikelijke maten.

U kunt elk haardmeubel van ons eigen ontwerp verder personaliseren. Voor de afwerking van uw meubel heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor:

  • Stucplaten (zonder pleisterwerk)
  • Stucplaten inclusief pleisterwerk. Aangezien dit een specialistisch beroep is werken wij samen met verschillende stukadoors. 
  • Decoratief plaatmateriaal
  • Akupanelen
  • Zelf een leuk idee? Dan bekijken wij graag samen de mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een bio-ethanol haard wordt rekening gehouden met brandwerend plaatmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de inbouwhaard wordt geïsoleerd en de overige materialen beschermt tegen de warmte die vrijkomt. 

Onze levertijd op onze eigen ontwerpen is over het algemeen binnen één maand. In onze planning houden wij echter altijd rekening met eventuele spoedklussen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een complete verbouwing waar de haard slechts op een bepaald moment gerealiseerd kan worden.

Uiteraard is onze levertijd afhankelijk van uw haardkeuze. Enkele gewilde modellen proberen wij standaard op voorraad te houden. Kiest u voor een speciaal type of bio-ethanol brander uit het dure segment, dan kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan u gewend bent.

Geef daarom bij de offerteaanvraag altijd zo specifiek mogelijk aan wat de gewenste levertijd is. 

Jazeker, niets is onmogelijk! Verzend uw idee in een voorbeeldfoto, tekening of beschrijving. Wij zorgen voor een 3D impressie van uw haardmeubel ontwerp.

Wanneer het een afvoerloze haard betreft, waar geen rookkanaal nodig is, dan helpen wij u ook graag verder! 

Gratis verzending in NL en BE

Alle bestellingen boven €100

Vragen? We helpen graag!

info@droomhaarden.nl

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa