CUSTOM FIREPLACE FURNITURE
Elevate your home's charm with custom-made fireplace furniture and cozy bio-ethanol fireplaces. Experience warmth, elegance, and sustainability in one enchanting blend. Transform your living space into a captivating haven of comfort and style.
Buy now
CUSTOM FIREPLACE FURNITURE
Elevate your home's charm with custom-made fireplace furniture and cozy bio-ethanol fireplaces. Experience warmth, elegance, and sustainability in one enchanting blend. Transform your living space into a captivating haven of comfort and style.
View all
CUSTOM FIREPLACE FURNITURE
Elevate your home's charm with custom-made fireplace furniture and cozy bio-ethanol fireplaces. Experience warmth, elegance, and sustainability in one enchanting blend. Transform your living space into a captivating haven of comfort and style.
View all
Previous slide
Next slide

Free Shipping

On purchase over $100

Money Back

30 days back Guaranty

Online Supoport

24/7 Technical Support

Secure Payment

All Cards Accepted

Shop onze collecties

DUURZAME WARMTE

Bio-ethanol haarden

Prachtige sfeermakers verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Bio-ethanol haarden zijn erg duurzaam en milieuvriendelijk in gebruik. De voordelen van echt vuur en warmte, maar zonder de nadelen van een rookkanaal.

BEST SELLERS

MOST POPULAPOPULAR

Elektrische haarden

Elektrische haarden voorzien van de nieuwste LED techniek en sfeervolle decoratieve elementen. Plug-and-play en geniet van een sfeervol vuurspel zonder hoge installatiekosten.

vrijstaande haarden

Inbouwhaarden

Wij werken samen met de beste leveranciers in binnen- en buitenland die streven naar kwaliteit, veiligheid en design. Onze bio-ethanol en elektrische inbouwhaarden zijn speciaal geselecteerd als inbouwmodel voor in een haardmeubel. Professioneel advies of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Ontdek onze inbouwhaarden

Maatwerk project?

Heeft u een eigen haardproject in gedachten? En bent u benieuwd naar de realisatie mogelijkheden? Wij denken graag met u mee! Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een passend prijsvoorstel.

maak uw droom interieur werkelijkheid

Visualisatie is het begin van elke verandering. Breng uw haardproject tot leven met een gratis 3D impressie en maak gebruik van ons professionele advies.

Volledig op maat & voor elk budget

Elk haardproject wordt volledig op maat gemaakt en perfect afgestemd op uw interieur. Ook gaat betaalbaarheid bij Droomhaarden niet ten kosten van schoon en secuur werken. Uw ruimte laten wij altijd weer opgeruimd en netjes achter.

TESTIMONIALS

What our clients are saying:

Happy Customers: Stories of Delight and Transformation

5/5

Droom Haarden turned my outdated room into a modern culinary haven. Their attention to detail and exceptional craftsmanship exceeded my expectations. I couldn’t be happier with the results!

Sarah Thompson

Denver, CO

4.5/5

I had the pleasure of working with Droom Haarden. Their team was professional, reliable, and incredibly talented. They transformed my space into a spa-like retreat. Highly recommended!

Emily Collins

Boulder, CO

5/5

Droom Haarden helped me bring my vision to life for my living room makeover. From concept to completion, their team was attentive, creative, and dedicated. The end result surpassed my wildest dreams. Thank you, Flow Interior Remodeling!

Michael Johnson

Aurora, CO

Veelgestelde vragen

Bio-ethanol haarden en elektrische haarden

Net zoals wij het contact met onze klanten erg belangrijk vinden, geldt dat ook voor onze leveranciers. Als dé online bio-ethanol haarden specialist, zijn wij in staat om scherp onze sfeerhaarden in te kopen, waar wij u ook graag van laten profiteren. Waarom zou u namelijk teveel geld betalen voor een prachtig product als een bio-ethanol haard of elektrische haard!

Daarnaast worden veel haarden rechtstreeks vanuit onze leveranciers verzonden. Hierdoor liggen de levertijden in sommige gevallen iets hoger, maar daar krijgt u een zeer betaalbare prijs voor terug. 

Haardmeubels 

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring in het ontwerpen zijn we beter in staat om risico’s zoveel mogelijk te verlagen. Zo kunnen we van te voren goed de benodigde materialen inschatten, verloopt het proces van offerte tot uitvoering sneller en is de montage beter in te plannen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de haardombouw. Niet is onmogelijk!

Vrijwel al onze sfeerhaarden worden rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden. De levertijd op onze producten is daarom ook onder voorbehoud van voorraad leverancier. Wij doen ons best om de levertijden voor alle sfeerhaarden zo mogelijk aan te geven. Zo voorkomen we teleurstellingen.

Haarden die u samen heeft besteld met een haardmeubel worden rechtstreeks vanuit ons geleverd, tenzij anders besproken.

Voor alle bio ethanol en elektrische haarden die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is wat u in alle redelijkheid mag verwachten. Daarnaast zit op al onze producten minimaal 24 maanden fabrieksgarantie of productie of ontwerpfouten. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Indien een bio-ethanol haard gebruikt wordt is dit onderhevig aan slijtage. Onderdelen die vervangen moeten worden door slijtage noemen we ‘vervang-onderdelen’ (zoals de banden van een auto), deze onderdelen hebben een bekende beperkte levensduur afhankelijk van het gebruik.

Ja! Al onze ontwerpen worden volledig op maat gemaakt naar uw wensen en keuzes. U ontvangt altijd een 3D ontwerp zodat de opstelling van uw inbouwhaard met meubel goed zichtbaar is in de ruimte. 

De gemiddelde brandtijd van een bio-ethanol brander is sterk afhankelijk van de grootte van de container. De inhoud varieert van 0,25 liter tot in sommige gevallen meer dan 15 liter. 

De gemiddelde bio ethanol haard heeft een branderinhoud van ongeveer 0,25 – 2,5l. Voor dit soort type branders wordt een gemiddelde brandtijd aangehouden van circa 2 uur.

Het grootste voordeel van een bio ethanol haard of bio brander is echt vuur. Bij een gemiddelde sfeerhaard is de warmteafgifte onvoldoende om te fungeren als primaire verwarming. Gemiddelde genomen ligt het vermogen per biohaard tussen de 2 – 3kW. Dat is vergelijkbaar met een redelijk grote radiator in de woonkamer.

In tegenstelling tot traditionele open haarden met echt vuur, is bij een biohaard geen rookkanaal nodig. Hierdoor kunt u genieten van een aangename warmte zonder extra installatiekosten. Ook liggen de onderhoudskosten vele malen lager.

Elke licht ontvlambare vloeistof is per definitie gevaarlijk. Bio-ethanol valt onder deze categorie, waardoor zorgvuldig gebruik ervan altijd noodzakelijk is. Bij bio-ethanol haarden wordt altijd gebruik gemaakt van een metalen of roestvrij stalen container waarin de ethanol wordt opgeslagen. Vaak is een keramische wol in de container toegevoegd die de vloeistof opneemt. Dit zorgt naast een gecontroleerde verbranding ook voor extra veiligheid wanneer u perongeluk de bio-ethanol brander zou laten vallen. Wij raden ook altijd aan om de bio-ethanol brander niet uit de haard te halen, maar deze bij te vullen met een trechter. Zo maakt u de kans op morsen zo klein mogelijk.

Ondanks de ontvlambare eigenschappen van bio-ethanol, is deze niet gevaarlijker dan de traditionele open haarden of gashaarden. Ook daar draagt een goed product, onderhoud en zorgvuldig gebruik bij aan een veilige haard. Het grootste voordeel van een haard op bio-ethanol is echter de zeer schone verbranding waardoor u geen rookkanaal nodig heeft. Ventileren van de ruimte wordt wel aangeraden. Het openen van een ventilatierooster boven het raam is in de meeste gevallen al voldoende.

Gratis verzending in Nederland en België

Alle bestellingen boven €100

Eigen montageservice

Montage binnen één dag

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa