Veelgestelde vragen over betalen

Betaalmogelijkheden

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst is het mogelijk om met één van de volgende betaalopties uw bestelling te voldoen:

  1. iDEAL
  2. Visa/Mastercard
  3. Klarna Achteraf Betalen
  4. Sofort Banking

Blarna Achteraf Betalen

Via onze betaalpartner Klarna kunt u uw bestelling na ontvangst betalen. Bij aankopen tot een bedrag van maximaal € 1.500,- kunt u kiezen voor deze betaalmogelijkheid. U kunt met vragen over bijvoorbeeld een betaling of een afgekeurde bestelling terecht bij Klarna.

Zodra wij de bestelling verzenden, ontvangt u per e-mail een digitale factuur van Klarna. Vervolgens heeft u 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Via Mijn Klarna heeft u een volledig overzicht en historie van uw bestellingen en betalingen.

Klarna bepaalt op diverse manieren wat het te besteden bedrag mag zijn. Koopt u voor het eerst iets via Klarna dan kan het te besteden bedrag lager liggen dan het product kost.

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kunt u contact opnemen met Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. 

Informatie over andere onderwerpen

Wilt u ons nog wat vragen?

Neem contact op via onderstaande contactmogelijkheden:

Gratis verzending in NL en BE

Alle bestellingen boven €100

Vragen? We helpen graag!

info@droomhaarden.nl

Afvoerloze haarden

Dé expert in duurzame warmte

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa