Roomdividers

Show Filters

Roomdividers

Droomhaarden levert bio-ethanol roomdividers in drie verschillende formaten. U heeft de keuze uit diverse breedtes vanaf 80 centimeter tot maximaal 120 centimeter in de kleur zwart. Onze roomdivider is gemaakt als inbouwmodel in een haardombouw of bestaande muur. Deze zijn gemaakt van vier milimeter dik kwaliteit staal en genieten een slijtvaste poedercoating voor extra bescherming tegen slijtage. Daarnaast zorgt de coating voor een zwart matte look. Al met al staat de roomdivider van Droomhaarden garant voor een luxe afwerking van uw project!

Elke bio-ethanol roomdivider wordt in drie delen geleverd. Hierdoor is de haard optimaal beschermd tijdens transport. De roomdividers in ons assortiment monteert u daarnaast razendsnel! Bent u een echte haard liefhebber en houdt u van luxe? Dan kiest u voor de upgrade naar een vol automatische bio-ethanol brander.

Het grootste verschil tussen een handmatige en automatische brander is dat deze elektrisch wordt gestuurd. Hiermee controleert u de vlamhoogte en warmteafgifte. Dit stelt u eenvoudig in via het paneel op de brander of met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Ook is de automatische brander een stuk duurzamer in verbruik. Daarnaast zitten er diverse intelligente veiligheidssensoren ingebouwd die ervoor zorgen dat u de haard veilig kan gebruiken.