Tafelhaarden

Show Filters

Tafelhaarden

Zoekt u een tafelhaard met echt vuur en warmte? Droomhaarden levert bio-ethanol tafelhaarden die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Deze zijn speciaal gemaakt om veilig op tafel neer te zetten. Ook zijn ze vaak voorzien van veiligheidsglas, zodat het vuur wordt beschermd tegen harde wind. Bovendien zorgt dit voor extra veiligheid bij huishoudens met kleine kinderen.

Droomhaarden is dé leverancier voor tafelhaarden. Erg populair zijn onze Tango tafelhaarden 30 x 30 cm in de kleuren zwart en wit. Deze krijgt u grotendeels compleet geleverd. U hoeft alleen nog de glasplaat vast te maken aan de brander. Zijn deze tafelhaarden niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze vloerhaarden! Daarnaast beschikken wij ook over een ruim aanbod wandhaarden die u zeer eenvoudig ophangt op elke plek aan de muur.

Bij Droomhaarden vindt u tafelhaarden in diverse soorten, maten en kleuren. De meeste mensen gebruiken onze tafelhaard als vervanger van de traditionele kaars. Deze vallen snel om, lekken kaarsvet of waaien buiten zelfs uit. Ook profiteert u van meer warmte in vergelijking met een grote sfeervolle kaars. Maar wat kost een tafelhaard nu precies? Hieronder leggen wij uit wat de gangbare prijzen zijn.

Wat kosten tafelhaarden?

De prijzen van tafelhaarden variëren sterk per merk en grootte. Bij Droomhaarden vindt u altijd de laagste en meest betaalbare prijs. Ook bieden wij alleen Europese modellen aan die zijn getest voor veilig gebruik. Natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten te koop. Bijvoorbeeld via Temu of Ali-Express. Maar de veiligheid van deze producten laat vaak zijn wensen over.

Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een veilig model. Goedkopere modellen hebben vaak minder veiligheidsopties of een ongecertificeerde brander. Bij Droomhaarden heeft u al een haard vanaf € 129 die wij gratis bij u thuis bezorgen.