Vloerhaarden

Show Filters

Vloerhaarden

Bent u op zoek naar een vloerhaard? Dan is Droomhaarden uw online aanbieder! Bij Droomhaarden hebben we een ruim assortiment aan hoge kwaliteit vloerhaarden. Die zijn niet alleen enorm functioneel, maar ook zeer betaalbaar. Heeft u geen zin in dure installatiekosten of een bouwpakket? Dan is de vloerhaard uitermate geschikt voor uw huis. Elk product wordt kant-en-klaar gratis bij u thuis afgeleverd. Hierdoor hoeft u alleen de haard in ontvangst te nemen, uit te pakken, en te plaatsen in uw ruimte. Handig toch?

Vloerhaarden als roomdivider

Ook wordt een vloerhaard vaak gebruikt als roomdivider. Zeker in een grote ruimte is dit type haard erg functioneel. Bovendien een zeer goedkope optie om een ruimte op te delen en tegelijkertijd extra sfeer toe te voegen. Bij Droomhaarden vindt u verschillende type vrijstaande roomdividers. Ook deze plaatst u vrij in de ruimte en staan ze op de vloer.

In de grotere twee-onder-een-kap woningen of vrijstaande woningen is de rechthoekige vloerhaard een veel verkocht model. Deze vloerhaarden zijn verkrijgbaar als roomdivider in het zwart of wit. Houdt u meer van een doorkijkmodel? Ook deze besteld u snel en eenvoudig bij Droomhaarden.

Wanneer kiezen voor een vloerhaard?

Vloerhaarden kunnen iets duurder zijn dan tafelhaarden, maar staan bekend als een robuuster en veiliger ontwerp. Bij Droomhaarden kunt u met vloerhaarden, die zowel geschikt zijn voor binnen als buiten, sfeer toevoegen aan uw ruimte. Deze zijn ideaal voor huishoudens die vaak hun interieur veranderen. Een vloerhaard verplaatst u eenvoudig naar een andere ruimte of kamer. Ook worden ze kant-en-klaar geleverd, zodat u niet zelf nog dingen moet installeren of monteren.

Daarnaast zijn ze erg modern in design. Er is voor ieder wat wils. Houdt u meer van het traditionele ontwerp of bent u fan van de houtgestookte designs? Er is voor iedereen een passend model te vinden. Voor de echte liefhebber zijn er ook hoogwaardige modellen met een automatische brander, zoals de Planika Arcticon Black of de designhaard Bubble Floor.

Bestellen van een vloerhaard voor buiten

De zomer komt eraan, en u wilt graag buiten genieten van warmte en extra sfeer? Bestel dan de vloerhaarden geschikt voor buitengebruik. Deze zijn gemaakt van weerbestendige materialen. Ook is de bio-ethanol brander meestal afsluitbaar, wat u extra bescherming geeft tegen de wind.

Bekijk naast onze vloerhaarden ook onze populaire tafelhaarden. Daarnaast is ook onze hoge kwaliteit bio-ethanol brandstof onmisbaar voor uw haard!