Vrijstaande bio-ethanol haarden

Show Filters

Vrijstaande bio-ethanol haard

Bezuinig bij het aanschaffen van een vrijstaande bio-ethanol haard nooit op kwaliteit. Een haard is van zichzelf een investering opzich. Kies daarom ook nooit voor niet-Europese producten zonder certificering. De haard krijgt het tijdens het branden zwaar te verduren. Metaal werkt naarmate het onderhevig is aan warmte en vuur. De vrijstaande bio-ethanol haarden van Droomhaarden zijn sterk genoeg voor een veilig en langdurig gebruik.

U zult merken dat het vuurspel continue minder wordt bij goedkope haarden. Dit komt door een lage kwaliteit keramische wol dat in de brander is geplaatst. Deze is in de meeste gevallen bij intensief gebruik na een jaar aan vervanging toe. Droomhaarden is uw online haardenwinkel voor vrijstaande bio-ethanol haarden. Deze zijn geschikt voor langdurig gebruik en voorzien van de juiste certificering en kwaliteit. Zo heeft u lang plezier van een prachtige sfeermaker in huis. Bovendien betaald u bij Droomhaarden nooit teveel. Onze prijzen zijn zeer scherp en worden gratis bij u thuisbezorgd.

Kenmerken vrijstaande bio-ethanol haard

De hoogwaardige Droomhaarden vrijstaande bio-ethanol haarden herkent u aan het all-in-one concept. Hiermee bedoelen wij dat de bio-ethanol brander al is geplaatst in een ombouw of frame. Bij Droomhaarden vindt u een ruim assortiment aan vloerhaarden. Deze vrijstaande bio-ethanol haarden zijn enorm populair doordat ze vrij verplaatsbaar zijn in de ruimte. Bovendien heeft u geen schoorsteen nodig, waardoor u enorm bespaart op installatiekosten. U kunt een vloerhaard herkennen aan het vaak traditionele houtkachel design, ook wel de bio-ethanol kachel genoemd. Deze zijn vaak volledig afsluitbaar wat erg veilig is bij een huishouden met kinderen.

Ook valt de tafelhaard onder de vrijstaande modellen. De tafelhaard is geschikt om op tafel neer te zetten. Dit zijn vaak kleine haarden, voorzien van een kleine brander. Bovendien zijn de meeste modellen ook geschikt voor buitengebruik tijdens de wat koelere zomeravonden. Hierbij is het ook belangrijk dat u de haard niet aansteekt bij harde wind. Ten eerste kan de vlam uitwaaien, maar ten tweede kan de brandende vloeistof ook uit de brander waaien. Met alle gevolgen van dien. Droomhaarden heeft een speciaal geselecteerd assortiment tafelhaarden die u veilig kunt gebruiken. Bovendien bieden ze alle een prachtig vlammenspel.

Welke vrijstaande bio-ethanol haard voor buiten

De meeste vrijstaande bio-ethanol haarden zijn geschikt voor gebruik in huis. Droomhaarden heeft ook enkele tuinhaarden in het assortiment die geschikt zijn voor buiten. Deze zijn gemaakt roestvast staal en oxideren daarom niet. U kunt in principe alle haarden buiten gebruiken, zolang het vuur wordt beschermd tegen regen en wind. Hierdoor kan de brandende vloeistof niet uit de brander waaien. Ook zorgt het ervoor dat u de haard veilig kunt gebruiken. Echter raden wij altijd aan om een vrijstaande bio-ethanol haard enkel in de zomer te gebruiken. Dan is de kans op regen en wind minimaal. Ook is het mogelijk om de haard overdekt te plaatsen.

Voordelen vrijstaande bio-ethanol haard

Droomhaarden heeft verschillende voordelen te bieden wanneer het om een vrijstaande bio-ethanol haard gaat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. Bovendien heeft u vaak de keuze uit diverse kleuren, zodat de haard goed matcht met uw interieur. Ook heeft u geen last van rook of as. Vrijstaande kachels hebben door de schone verbranding geen schoorsteen nodig. Wel is het belangrijk om goed te ventileren, want elk vuur gebruikt zuurstof.

Bovendien plaatst u de haard overal in huis. Dit betekent dat u de haard met weinig moeite kunt verplaatsen van kamer naar kamer. Of zelfs van huis naar huis als dat nodig is. Als laatste is de haard gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn er geen bewegende onderdelen en heeft u geen last van roet. Afnemen met een natte doek is vaak al voldoende.