Wandhaarden

Show Filters

Wandhaarden

Bent u op zoek naar een sfeervolle wandhaard? Overweeg dan eens een wandhaard op bio-ethanol. Deze prachtige haarden zijn een goede combinatie tussen stijl en functionaliteit. Ook zijn ze steeds populairder bij huiseigenaren die op zoek zijn naar een wandhaard die snel is te gebruiken. Een bio-ethanol wandhaard is niet alleen zeer milieuvriendelijk, maar ook gemakkelijk in onderhoud en montage. Bij Droomhaarden vindt u een ruim assortiment wandhaarden in allerlei soorten en maten.

Heeft u bijvoorbeeld meer interesse in de standaard rechthoek modellen? Of gaat u liever voor een rond of ovaal ontwerp? Ongeacht welke keuze u maakt, elke wandhaard is uiterst eenvoudig in gebruik. Vul de bio brander met brandstof en steek hem aan met een lange aansteker. U dooft de haard veilig met de bijgeleverde vlammendovers. Deze legt u op het vuur zodat het vuurspel wordt afgesloten van zuurstof en uit gaat.

Bovendien zijn wandhaarden op bio-ethanol niet alleen geschikt voor binnen. Ook kunt u ze gebruiken in een overkapping waar de wandhaard zo min mogelijk wordt blootgesteld aan wind en regen. Kiest u meer voor een strak en modern design? Dan zijn onze plafondhaarden een goed alternatief.

Wandhaard monteren

Of u nu kiest voor een strakke en moderne wandhaard of juist voor een klassiek en tijdloos ontwerp, bij Droomhaarden hebben we een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Onze wandhaarden zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw woonruimte, maar ook nog eens heel eenvoudig te installeren. Met de meegeleverde ophangbeugels of -systemen kunt u uw nieuwe wandhaard binnen de kortste keren aan de muur bevestigen. Hierdoor kunt u direct genieten van de warmte en sfeer die deze haarden bieden.